Reserven

Nu har vi fått tag på en reserv!


Konstaterande

Här har vi favoritsysselsättningen i alla fall! Alla gånger. All times high!


Grönska

Nu är verkligen sommaren här och gissa om jag blev förvånad när jag fann mina pallkragar såhär. De svämmar ju nästan över av grödor! Och idag premiäråt vi mangolden. Mums!


Multitasking

Min svåger är som bekant en fena i köket. Herregud vilket lyxhak jag kommit till! Men han besitter även andra talanger som ni ser!


Semestrar

Och knäcker gå-koden! Idag lossna det minsann!


Titta där

Wow, en liten park med en massa djur! Och att Clara dessutom lät som en get var ju pricken över iet!


Glad midsommar på er


Made by atollen rock

Såhär fina blev syskonbarnen i sina nya kläder! Blåställ.


Framme!

Resan gick bra.


Det är mycket nu

...och jag borde sova eftersom tåget går ubertidigt men kan inte...

Räkna får nu då!


Äventyr


Plocka blommor

Jag tror hon övar sig inför midsommaraftonens sju sorter... Men jag är inte helt säker!

Själv känner jag mig lite stressad. Det ska packas och fixas inför vår lilla semester till Stockholm. Åker imorgon! Och idag har vi fullt upp hela dagen. Strax hämtas Mira, Clara o jag upp av faster Ann och Lasse. Bi ska upp till stugan med lite av pappas prylar. Så med andra ord kommer vi inte hinna fixa så mycket ikväll och imorgon går tåget astidigt! Hoppas det gårbra.

Har också pratat med Ragunda församling angående urnsättningen. Ofattbart fortfarande fast ändå inte. Ibland känns det som att han fortfarande lever kvar men bara att vi inte hörts på länge!

Nä nu måste jag fortsätta.


Bara kollar läget lite

..spanar efter sandaler till Clara men har inte hittat några bra ännu. Och verkar vara svårt att hitta bra i så små storlekar. Nja ok, jag har inte lagt ner hela min själ och hjärta i jakten men har inte hittat några i de butiker jag råkat passera. Jo några svindyra men vet inte om det är värt det och om man vill lägga så mycket pengar på det... 
Innan jag kollar tredera så spanar vi in brandos och drömmer att vi är rika. Alltså kolla in dessa godingar!
 
 
 
 
 
 
 

Update

Clara:
 
 • Claras andra tand är på väg. Hon har alltså en hel del kvar att få.... När första kom genomgick vi en tuff period :-( så hoppas de återstående går bättre! Hihi.
 • Clara ställer sig numera upp och står själv. Ett par steg har hon tagit men jag skulle inte vilja säga att hon kan gå än.
 • Hon har en favoritkanin med speldosa i som får följa med var vi än går!
 • Hon är inne i en period då allt ska slängas iväg ( speciellt från vagnen... därav både kaninjakt och överkörd napp på bara ett dygn!).
 • HOn accepterar numera vällingen och dricker 2 dl innan läggdags. 
 • Hon ammar fortfarande på kvällar och nätter men det ska vi försöka sluta med här under sommaren.
 • HOn har fått plats hos dagmamma till hösten, 5 minuters promenadväg härifrån.
 • Hon pratar högt och mycket men inga direkta ord mer än mamma och där.
 
Lotta:
 
 • Har smygstartat lite smått på jobbet. Några strödagar blir det under sommaren.
 • Har kommit av mig i träningen efter en långdragen förkylning och allehanda diverse saker som krockat med tiderna.
 • Fortsätter sy men är inte lika tagen som i början... inte riktigt iaf men kanske lite manisk ändå. Hihi.
 • Har bokat in en stockholmsresa och åker redan på tisdag. Clara följer med förståss. Ska bli himla kul att komma iväg så vi får se något annat än dom här väggarna.
 • och vad mer.... blir mest fokus på lilla damen numera.
 • Återkommer med mera info när jag kommer på!
 

Random pics

 
 
 
 
 
 
 

Dagen

Promenad, pyssel i trädgården, långvila, rutschkana, syjunta och lite till.


Tacopremiär

Det är bra jobbigt att äta tacos. Men gott!


Finally

Sjukdomar, jobb och andra åtaganden har gjort att vi inte hunnit ses på länge. Men idag blev det bus, lek och rabarberpaj hemma hos Sara & Nellie. Alltid lika trevligt att ses!


Kaninjakt

Tidigare idag tappade vi bort claras kanin... Snyft! Men det kastas ju grejer till höger och vänster nu så det är kanske inte så konstigt egentligen men alltså nu blev det ju nästan katastrof! Bästa kaninen med speldosa som alltid är med när det ska sovas :-(

Blev en kvällspromenad efter vällingflaskan! Samma promenad som tidigare idag och där i trädet hängde han! Någon vänlig själ som plockat upp honom från marken! Gissa vem som blev gladast?


Och resultatet

Så här sitter brallerna och linnet på! Finns utrymme att växa i också! Perfa!


Nysytt vare här

Och stiftat bekantskap med spetsresåren. Gick hyfsat bra men kan göra en del justeringar till nästa gång!


Ligger där jag ligger

Jajamen, jag lade mig på nya soffan för ett par timmar sen och här ligger jag kvar! Sjukt skönt! Och handlingsförlamad blev jag! Kram på er


Som man bäddar får man ligga

Införskaffat en extrasäng till mina gäster! Och sen när clarablir äldre får hon ta den. Den är kanon. Soffa, enkelsäng, dubbelsäng och förvaring i ett! Och snygg dessutom!


Före och efter...

Typ tusen skruvar senare blev det äntligen lite ordning i duschrummet. Ja, jag har faktiskt toan i ett annat rum. Rätt så smidigt tycker jag om man vill undvika köer..,, hmm som om jag har det speciellt ofta. Nä!


Jag lever

Men jag har tappat blogglusten lite.... Eller tiden snarare... Eller både och.

Dagarna flyter på, förkylningen är kvar, jag har jobbat två dagar den här veckan, jag har varit barnledig över natten, jag kunde inte sova, jag ska passa på att dammsuga, jag sitter i soffan, jag har köpt uv- kläder till Clara, jag har skurit mig i fingret, jag har återsett våra stammisar, jag har dragit fram en massa prylar, jag har inte städat undan och jag har bokat tågresa till Stockholm. Och fått plats hos dagmamma till Clara!!!

Ungefär så.


Va fan

Min förkylning släpper ju inte. Är tvungen att sjunga upp här på morgonen för jag är hes som sjutton!
Och hostig....
Och plåster på fingret.

Lite synd är det om mig inte sant! Hihi... Nä då jag är rätt pigg ändå så idag blir det en sväng ut till birsta för att införskaffa ett stycke badpool, uvkläder, blöjor mm .....tur man fått skattepengar då föräldrapenningen knappt hinner komma in på kontot innan de är slut.. Jaja, blir bättre när jag börjar jobba.

Nu ska vi fika vidare.


Här vare snorigt

Känns som min förkylning blivit värre igen. Idag är jag hes, ont i halsen o snuvig. Och claras lilla näsa fortsätter att rinna. Så idag har vi roat oss på hemmaplan, var ut en sväng på gården och sparka lite boll bara. Men då började det regna.


En dag på jobbet

Vad underbart att omge sig av vackra blommor, fina arbetskamrater och glada kunder! Ja, idag spenderade jag dagen på jobbet. Helt underbart... Fast den startade minsta bra. Ett jack i fingret som inte ville sluta blöda så till slut fick jag ta hjälp av proffsen... Hihi, allt lugnt nu.


Remake

Claras polkadot leggings har blivit för korta i benen så jag tog helt enkelt och kapade av dom till en kortbyxa med en liten blomma på.


RSS 2.0