Min frukt

Ni kanske minns att jag kom med i en Buzzador kampanj för inte så länge sedan. Den här gången ska vi testa Nestles fruktsmoothie Min frukt!
Proverna är nu levererade och lilla damen har fått testa produkten en gång.
Så ett litet utlåtande vore kanske på sin plats. Min frukt kommer i en praktisk påsförpackning. I vårt fall krävs lite träning innan hon kan äta själv ur den men mycket smidigt att trycka ut på en sked och mata. Ett stort plus för att den är ekologisk och innehåller 100% frukt. Och även fast man inte kan hantera den själv så är den ju himla rolig att äta ur!!!

Ifall ni är intresserade så läs detta!!!!

Inbjudan från Ann-Charlotte Elmén
Hej!

Jag tycker att du också borde bli en Buzzador!

Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova..

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är atollenrock):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=atollenrock


Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden atollenrock till register@buzzador.com eller SMS: Buzzador atollenrock till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com/se?refstr=atollenrock

Hälsningar,
atollenrock


Kön växer

Ja, som rubriken lyder (tihi.... Nä, Monica o Jeanette inte det könet!) har gjort det misstaget en gång, att skriva "kön växer" i ett sms. Vilket jag fått äta upp flerfaldigt.... Och att jag dessutom använde ordet puls i samma mening gjorde inte saken bättre.
Nu syftar jag alltså på kön som uppstod på barnens hus i samband med deras babykväll, har aldrig varit med om maken till kö. Den ringlades genom hela butiken. Huggsexa om bilbarnstolar och andra kanonerbjudanden. Själv gjorde jag inga fynd. Men det var bara så skönt att komma iväg själv på något. Åkte med Sara.
Och det var förresten dessutom kö in till butiken och vakt som släppte in några i taget...haha.
Och jag som har tankarna lite här och där sa till Sara medan vi stod utanför och frös. "Nästa gång ska jag ta med mig fika!" Varpå hon skrattade och säkert tyckte jag var lite korkad... Men nästan lika snabbt hann tanken ifatt mig "....öh på babysången alltså!"
Ja, ungefär så gick det till. Kan också tillägga att jag fyndade en dress som jag la i varukorgen men som jag raskt la tillbaka när jag såg kön!
- "Man får puls när kön växer" -


Sådärja

Då har man tränat då... Haha, vem skulle tro det för ett halvår sen? Skönt var det iaf. Blev ett tabata-pass. Nu blire äta, duscha, diska, springa till källaren, hänga tvätten, ta reda på bombnedslaget i tv-rummet, dammsuga.... Ja allt det där man ska hinna när hon sover!


Vad gör man inte för dom små?

Jo, man lägger sig på högkant på den ynka decimeter som är ledig på madrassen. Drar in magen, balanserar på sängkanten och förtränger de små benen och armarna som fäktar omkring. Inatt var det extremt liten plats kvar och en extremt vaken bebis. Klockan 04 var vi minsann uppe och snackade. Då hade hon gnällt så länge så jag tyckte synd om grannarna.... Undra om dom hör? Nåväl till slut somnade vi om i tv- rummet!


Ekipaget

Jag längtade efter en lätt och smidig vagn. Orkade knappt ta mig uppför backarna med den gamla. Så gumman har nu fått en sprillans ny kronan Sulky. Kanon tycker vi!


Bonussömn

 
Vi börjar dagen i sakta tempo. Hade sett fram emot träningen men när jag sen steg upp imorse och läste i gruppen på fejjan att alla var sjuka så blev jag rätt glad. För visst är det härligt att gå tillbaka till sängen och mysa med den här lilla skrutten.... Som för övrigt vaknade klockan 05.00. Men jag tackar och bockar för att vi fick en halvtimmes extrasömn tack vare den inställda träningen!
Nu ska jag packa ihop lite återvinning och gå till centralen. Solen verkar också titta fram.
 

Lever på hoppet!


NÅgra laxar

Rent krasst så kan man ju säga att när alla räkningar är betalda så blev det inte mycket över.... och den där sabla csn!! 
 
Jaja, vi har varandra i alla fall och några laxar kontot som tur är. Annars hade det aldrig gått runt det här levernet! Och apropå laxar så undrade Mira om Anna "blivit lax?" när jag sa att hon var på relaxen...HIhi!
 
Nog om det. Imorgon blir det föhoppningsvis träning med de andra mammorna. Ja, om Clara är pigg vill säga. Ska bli riktigt skönt att komma ut och röra på sig! Man känner sig lite instängd efter en vecka i sjukstugan!
 
ja, det var allt från mig. Nu ska jag skynda mig in i duschen innan lillskrutten vaknar för mat igen. So long mina vänner!
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen är över

Så försvann den helgen. Den gick snabbt eftersom vi hade så roligt! Avslutade med en middag på donken! Nu tar jag igen mig lite på sofflocket. Clara sover, Mira är tillbaka i stan och själv ligger jag här och filosoferar.., nä nu ljög jag! Jag spelar Ruzzle på den nya luren! Kan nästan säga att jag är fast!


Mums

Härmed kan vi starkt rekommendera muffins med nötcrème och röda vinbär. En perfekt kombo... nästan för god!
 
 
 

Överhängande

Jag har mycket hängande över mig nu ... Men det mest akuta är nog dessa muffins. Finns en risk att de kommer hänga över kanten när detta är klart! Eller svämma över helt enkelt! Vi får se!


Om att kamma hem poäng

Nu sover båda tjejerna och jag tar igen mig i soffan lite. Tittar på skavlan och äter en havrekaka... 
Det blir lätt långa dagar när man håller till inom hemmets fyra vägger i flera dar i sträck. Men Roligt när Mira är här så man har någon att snacka lite vuxenspråk med! Nåja, halvvuxen iallafall. Blir inte lika mycket "baba och dada".
 
Och hihi, ofta när MIra varit här så har ju dom där lättlagade makaronerna och den där satans korven lagts fram på tallriken. "Men Lotta, korv & makaroner...IGEN!!"

Den här gången har jag kammat hem matlagningspoäng minsann. Hör här.
Igår när hon kom så hade jag fixat paj och frågade förståss om hon gillade paj men det visste hon inte. Nä, hon visste inte ens om hon ätit paj nån gång. Och efter middagen så kommer utlåtandet "det här måste vara världens godaste paj!"
Till middag idag gjorde jag potatis och korvstroganoff. Även den gick hem hos damen ifråga! Så summa summarum så tror jag att jag ligger bättre till nu. Men lär nog ta ett tag innan jag slår hennes mamma!

Havrekakorna

 
 

Morotspuré och baba

 
Mira är här och hänger med oss i helgen. Vi startade dagen med en fläta. Sen blev det havrekakor och korvstroganoff. Clara har ätit några skedar morotspure samt fåttsig en tur i det soliga vädret. I övrigt så leks det för närvarande nere på golvet. Det byggs torn och "babababas"!
 
Ikväll blir det chips för Mira och mig!

Kaffe & nötcreme

 
En dag som denna då man åter igen skrotar runt härhemma är det rätt skönt när prinsessan sover och man får sätta sig vid köksbordet med en nötcreme... och kaffe såklart! Vad vore livet utan kaffe?
Vad dricker ni för kaffe och hur brygger ni det? 
 
Jag använder oftast Zoegas Presso i min lilla kaffepress från Bodum. Perfekt när det bara är jag som ska ha. Får jag främmande så plockar jag fram den stora pressen. 
 
 
 
 
 

Frukoststund har guld i mund!

Såg åter igen fram emot den rostade mackan med Gustavs blodapelsinmarmelad... Men vad händer? Bara kanter kvar i påsen, snyft, får bli hårdbröd istället. Och lilla gumman fortsätter rata morgongröten ( och allt annat).
Alltså nu har hon kräkts typ1-2 gånger varje dag i flera dagar, oftast på morgonen. Kan en magsjuka vara så långdragen? Hon är även förkyld . Man blir ju paranoid. Men så länge hon är glad och vill amma så är det väl ingen fara på taket?!


Nä nu blommar löken!

Eller orkidén snarare!


hihi

Hihi, kan inte låta bli att skratta åt detta. Två män får känna  hur det känns att föda barn  via en simulator. Kolla här!

Idag

Så gick den här dagen också! Blir rätt långsamma dagar när man är hemma med skruttig bebis. Har inte fått nånting gjort idag förutom att mixa den där aprikospurén. Och hur lång tid tog det då? Max 3 minuter.
 
Och lite sms-kontakt med babysångsledaren. 

Undra sa flundra

Vad det ska bli av den här damen när hon blir stor. I skrivande stund skulle man nästan kunna tro att hon ska gå i gudfar Calles spår. Yogainstruktör - för visst ser hon ut att ha intagit grundpostion? (och brallorna med största haremshänget har hon också!)
Eller kanske blir hon en riktig svartvikare... fotbollstjej alltså.. och spelar i klubben som har mer än 100 år på nacken!
Danstjej, musiker, simmare, skogsmulle, raggare ja, vem vet!
 
 

Aprikospure


Dubbelsuck!

Plats 155 i kön.... 20 minuter senare...

Suck!

Plats 422 i kön... Jo, jag tackar jag!

Den lilla röda, del3

Och lite motvilligt så har jag tagit emot en nyare dammsugare. Vet inte om ni minns min gamle vapendragare, den gamle electroluxen! Det är också en sån där kär ägodel som jag inte vill lämna. Även fast den luktar gammal gubbe och knappt får plats i städskrubben men den har ju liksom alltid varit med och ja,. Den suger! (tolkas hur ni vill). Och den där lilla röda som rubriken härrör till är alltså den nya dammsugaren. Röd, rund och gullig. 
 

Den lilla röda, del 2

Jag vet inte vad jag ska säga. Den lilla röda älsklingens tid är förbi. Eller sälen som vi kallar den i folkmun... Ja, när jag talar med Arvid till exempel. Och när MIris var liten så kalla vi den också för sälen...
Haha, för nu har jag fått min nya mobil levererad! Fast jag blir sådär fånigt nostalgisk och vill inte göra mig av med den min gamla lur!.
 

Den lilla röda, del1

Clara blir lika glad varenda gång vi kommer ut i trappuppgången. Och varför då kan man ju undra jo för där sitter den här färggranna röda saken! Hon skrattar åt den! Haha.
 
 
 

Lite nytta

Lite nytta har jag gjort idag iaf!
Lagt aprikoser i blöt, gjort morotspuré (sägs vara stoppande) och äppel/päron/hallonpuré. Tyvärr fick jag inget utlåtande idag eftersom hon inte har någon matlust. Men nu finns det i frysen iaf!
 
 
 
 

Buzzador

åh jag kom visst med i denna buzzador-kampanj! Spännande! 

You got mail

 
Det kom ett mail från Arizona. Hon har 20-25 grader varmt och en golfrunda stod visst på tur! Underbart.
 
Och här är det kallt och vi kämpar med maten utan framgång. Tur man har brösten alltså! Clara är glad ändå och ragglar "babababa ma ba ma" och övar krypställning. Fast nog är hon lite kinkigare alltid och vill gärna vara i mammas knä.
 
 

Paranoid

Alltså jag blir snart paranoid av det här. Imorse spydde Clara men var det en vanlig spya eller en magsjukespya? Sen inget mer. Och hon har kors i taket ätit några tuggor gröt här på morgonen. Rättare sagt 4 st...alltid något!
 
Ja, jag vet inte. Vi avbokar babysång och vad vi har för planer för säkerhets skull. Själv har jag ont i halsen. 
 
 

Charmtrollet

Det är något mystiskt på gång. Folk faller som furor i vår närhet och jag har en matvägrande bebis som bara vill amma, De andra har åkt på magsjuka... Det är lite konstigt. Clara är småförkyld och lite dålig i magen... (pga förkylningen trodde jag men nu börjar man ju undra?)
Pigg och glad är hon iaf. Det kan ju vara bara ett sammanträffande vad vet jag... De kan ju bli dåliga i magen vid förkylning också. Hur ska man veta? Eller tänder? 
 
NOg om det. Efter att Clara charmat de övriga patienterna i väntrummet med sitt leende och huvudet på sned så träffade vi dr Bergström på sjukhuset. I sina journaler läste doktorn att jag hade koll på läget så hon skrev snabbt en remiss till nästa instans där de får göra bedömningen. Så nu ligger bollen snart på bordet hos någon läkare i Umeå.
 
Och vad vägde tösen idag då. Jo 8380 gram och 66,5 cm lång.
 

Pappa, borrmaskin och chucknyckel

Imorgon eftermiddag ska vi låta farbror Doktorn titta på Claras eldsmärke. Ska bli intressant att se vad hen har att säga!
 
Och på förmiddagen ska vi in en sväng på BVC för vägning och mätning. Inga konstigheter. Undra vad hon väger... Jag tippar på 8600 gram men svårt att veta. Var ju nästan två månader sen sist. 
 
Jo, idag har jag skruvat lite. Tre nya hyllor som ska sättas ihop... och det gick ju toppen. Men lite svårt att få upp dom på väggen själv så det får jag vänta med. 
Men den där borrmaskinen... den är fylld av minnen. Jag fick den i julklapp av pappa för många år sedan och vi har hängt upp många hyllor ihop. Och den där förbannade chucknyckeln som vi har skrattat åt varenda gång. Ja, jag hade tappat bort den en gång och det blev nån rolig händelse av alltihopa (men den kommer jag inte ihåg nu).
Men pappa, borrmaskin och chucknyckel - det är en perfekt kombo! Åh vad jag saknar honom. MIn lilla pappa! Så händig och så fin. OOch han älsakde verkligen att hjälpa till med sånna här grejer.
 
Sen har jag ju Sara min nya vän, PT och handyman. Kanske får fråga henne!? Om ingen annan dyker upp bara sådär!
 

Rådjuren

 
När man sovit dåligt pga en slemmig bebishalsnatt så är det rätt mysigt ändå att vakna upp till detta. Och vad jag inte visste i detta ögonblick var att fyra till små vackra rådjur lurade precis runt hörnet!
 
Vad gör man åt slemmiga bebishalsar? 

Här har vi svaret!

Svaret på små bortsprungna strumpor!

Alfred & brudarna

Efter juluppehåll och ledigheter så återförenades de på en filt hemma hos Beata. Och de har storslagna planer, på torsdag ska de iväg på himlabadet och bada är det tänkt! 
 

Time flies

Attans vad vad tiden går snabbt. Ska dagarna fortsätta gå i den här takten så är jag snart pensionär! 
 

hej

Sista veckans pass avklarad! Sara min PT är grym hon! 
 
Och aptiten börjar komma tillbaka. Så bra så jag nu slänger i mig en lunch innan jag ska iväg på lunchen med mammagruppen. Bra va? Jag behöver det så tunn som jag har blivit!
 
Ikväll kommer Anna & Mira på party party! 
Tittar på klockan och ser att nu är det brådis igen...som vanligt!
 

Brrr

Jag vågar knappt kolla hur många grader det är ute! 
 
Eller ok springer iväg....tadam.. -20. Skaoligt!

Vad gömmer sig i tvättkorgen?

 
 

Dagen

Oj, vad mycket man hinner när man är hemma en hel dag. Ungefär såhär har dagen sett ut!
 
 
Vi bygger torn och raserar det. 
 
Vi gör en rotsakspuré.
 
Och äter broccoli
 
I övrigt börjar jag komma ifas med sömnen och det lilla lugnet som fattats. Igår somnade Clara utan skrik klockan åtta och har nog bara ätit 2 eller 3 gånger. 
Och idag har hon också somnat utan krusiduller 2 x 1 timme. Perfekt!
 
Tvättat, lagt ut grejer på tradera. ätit lunch, skurat, plockat undan i sovrummet (..allt utom ett torn som ligger utspritt i delar över golvet), kört en diskmaskin, tömt sopor (..fast inte hunnit ut med dom), fryst in maten i iskuber (...lätt att plocka fram önskad mängd då). Ja också har vi busat och bajsat och sånt där som hör vardagen till .
 
 

Morgondagen

Imorgon är första dagen på länge som vi har helt tomt i kalendern! Då blir det till att städa och fli undan en massa prylar. Dra fram dammsugaren och kanske kanske göra något barnmatskok.... eller så bara vila, mysa och ta vara på dagen. Jag vet inte. Morgondagen får utvisa.
 
Nu ska jag dra mig till kojs iaf. 
 
Åh förresten. Jag har gjort slag i saken och beställt en ny telefon äntligen! Så snart mina vänner kan ni skicka mms även till mig... Hihi! Gick inge vidare med den förra! Det skrivs historia här och nu! 
BLev en iphone till slut. 
 
 

Tabata

Veckans andra träning avklarad. Nyduschad och fisksoppa till lunch. Snart ska vi traska ner på babysången! 
 
Dagens pass blev nån slags "tabata"-träning.... hihi. 

Rekord

Det var väldans vad skönt det var att äta frukost ensam! Fast å andra sidan så är jag riktigt trött. Hade nog hellre krypit tillbaka till lilldamen i sängen.
Inatt åt hon förresten bara två gånger. Det måste vara rekordlite eller så har jag slumrat bort någon amning. Skönt iaf.
 
 
 
 

Tjohej

 Glömde tala om att jag har träningsvärk idag. Det ni! Samt att jag inhandlat ett par träningsskor på rea och ett par träningsbyxor till ord. pris. Blir invigning imorgon!!
 
 
 
 

Virrpanna

Lilla lilla Clara. HOn börjar redan brås på mig. Jag är ju rätt kass på att hålla ordning på grejer och framförallt typ nycklar och telefoner som ni  kanske vet. Idag var vi på O'learys och käkade. NJöt av god mat, betalade och gick.... Och ut efter oss kommer servetrisen springande med Claras nycklar!!! 
 
 
 
 
 

zzz

Vaknade upp (...eller om jag nånsin somnade..) halv sju imorse.
 
Gick och la mig tidigare än nånsin igår. KLockan var inte ens nio slagen så ok, jag la mig i god tid och låg och vred mig till klockan fyra... Alltså jag blir snart galen. Jag måste sova. Men inatt var det inte Clara som väckte mig, inte mer än hennes vanliga amningar, sparkar osv... inatt var det bara jag.
Anna hade en fin teori om att jag gick och la mig på tok för tidigt.
Går ju i vanliga fall och lägger mig rätt sent. Så det blev väl fel i hjärnana eller nåt... Ja eller så håller jag på bli knäpp.
 
Nåväl. Nu är vi på väg till stan Clara, Mira och jag. Vi ska träffa upp Anna i stan och sen gå ut och äta!
 
HÖrs!!

Isprinsessan

 
Yes, andra gången på isen och det går ju som på en dans! 

Den stora grötfrågan

Frukost, cirekelträning, lunch - CHECK!
 
Och förresten ni som har barn, Hur tänker ni kring barngröten och vällingen nu sen de gått ut med att det förekommer farliga tungmetaller i dom?
 
Gör ni egen gröt eller fortsätter ni servera gröt som vanligt?

Vad hände?

Jag tror hon fattar vinken! Att hon ska sova. Drog en tvåtimmars hemma hos mamma och sen när vi kom hem så somnade hon i sin egen säng. Och det bästa av allt hon somnade utan att skrika och utan att vaggas.... och det tog max en kvart.....peppar peppar!
 
Och jag sitter ostört i soffan. Stilla. 
 
 

Urkultsbrallorna

 
Clara har tagit på sig urkultsbrallorna. Jag tror det betyder att hon är redo!

Vem har döpt den?

 
Vem har döpt den här tavlan måntro? Jag gillar det, gammal Bispgårdare som man är!

Tennisarmbåge, förkylning och blodapelsinmarmelad

Alltså inatt vaknade jag med värsta smärtan i armen. Sticker och gör ont när jag gör vissa rörelser! Hmmm, kan det vara den berömda tennisarmbågen. Kan man få det av att bära gråtande bebis flera timmar om dagen (..och natten). Det gör ont när jag sträcker ut armen i en viss vinkel. TYp när man ska vädra täcket! Något som har erfarenhet av detta???
 
Den förkylning jag sett vara på väg har nu blommat ut. INte så hon har feber men hon är rejält snorig och det är jobbigt att sova och äta. LIlla gumman. 
 
Själv mår jag bra förutom att jag är sjukt trött efter många nätter med lite sömn. Men slog på stort och åt en kunglig frukost med Gustavs hemmagjorda blodapelsinmarmelad. Tack Gurra!!! Den är supergod verkligen. Jag älskar den!

Vill ni köpa ett knapphål!!

Haha, ni vet dom där brallorna jag la upp häromdagen. Moster Annies hängselbyxor som saknade knapphål!
Plockade fram symaskinen hemma hos mamma idag. Tog fram beskrivning och slog upp sidan med knapphål. Finns visst en funktion som gör sånna efter de inställningar jag gör men alltså...
"...Öh, mamma, kan du läsa det här jag fattar ingenting. Alltså har jag ammat bort min hjärna eller vad är det frågan om? frågade jag". Och fösökte bena ut fnurran på tråden.
"...men alltså den här maskinen är det ju något fel på, den syr ju åt fel håll! Va fan..."
(andas)
(tystnad)
"...Är det nån som vill köpa ett knapphål? Hihi, kom och kolla! Kom och kolla!! Skapligt stolt. Töntig kanske men nu kan jag det iaf!! Så om någon behöver ett hål....

Go'mat med polkabetor

Jag blev helt till mig över polkabetorna!!! 
 

Finklädd

 
 
 
Toodiloo, så här finklädd är man när man ska hälsa på farmor! LIte trött dock eftersom man blivit förkyld!!

Grötrekord

Tjoho, vi har slagit nåt slags grötrekord här på morgonen. En 3/4 portion!!
 

Ett tyst god natt eller hyvää yötä

Jag ligger efter med en massa saker nu. Men ska försöka ta tag i det till veckan. Har en hel drös av tackkort som skall skrivas...
Bland annat tackkort i samband med pappas begravning. Oj, det trodde man inte i första taget. Att jag skulle behöva göra något sådant än på måga år...
 
Ibland slår det mig. Ett minne, en tanke eller något som påminner om min far. Jag tänker tanken och är på väg att säga något men får så plötsligt en klump i magen. Kan inte säga det. 
Och tidigt på lördagsmorgonen då jag vanligen brukar ringa och surra med honom. Ibland får jag för mig att jag ska ringa men kommer lika snabbt på att det går inte. Det kommer aldrig att gå mera....
Men ibland brukar jag tala till honom ändå. Ett tyst godnatt innan jag går och lägger mig och ibland säger jag det till och med på finska "hyvää yötä".... för det var så han sa det! Lilla pappa.
 

Men alltså

Det är inte lätt med bebis som inte vill sova. Hoppas det beror på den begynnande förkylningen och inget annat. 
 

Moster Annie

KOlla in. Vi har nu växt i moster Annies gamla hängselbyxa. Ursnygga fast måste fixa lite med hängslena då själv mojängen man sätter fast med saknas. Blir nog till att göra knapphål istället!
 
 
Clara gillar sina mostrar big time. Ja, titta bara så hon ser upp till moster Ankan!

Tid för vila

23.00 schhh...sover hon? Verkar som att hon somnat..igen...passar på att hoppa in i duschen men när jag står där med schampo i sitt allra största lödder så börjar hon gråta igen.. Rycker åt mig morgonrocken och springer ut. Vattnet droppar, det fastnar damm på mina blöta fötter. Hon somnar till slut om igen.
24.00 Jag går och lägger mig och Clara vaknar upp titt som tätt, gråtandes.
01.00 Clara klarvaken, tänder lampan och myser lite.
02.45 Efter otaliga försök att natta henne så somnar hon till slut men sover oroligt!
03.00 Jag står i köket och äter en apelsin. Hungrig som en varg och svårt att somna om. Det slår mig att jag inte minns hur det är att sova en hel natt. Och tänk om jag får diabetes pga av sömnbrist och nattmat? Eller försämrat immunförMånga funderingar. Och inte en kotte på hela gatan ser jag (vad nu dom skulle göra ute den tiden på dygnet?)...alla sover utom jag.
07.00 Klockan ringer (vi ska upp och träna men zzzzz... Jag måste sova)
08.00 Vakna.
 
 

Hjälp mig!

Min lilla röda mobil sjunger på sista versen och jag är i valet och kvalet! Vilken ska jag välja....?
 
Iphone 5 eller Samsung galaxy S3 4G? Fast egentligen skulle jag vilja behålla den lilla röda för all framtid! Den är ju bäst! Eller? Nä, ok kanske inte... Men minst iaf och det gillar jag.
 

Effektiva

Idag är vi sannerligen effektiva. Vi har tvättat, haft besök på kaffe, tagit bort julgranen och alla julgrejer, tagit ner det till källaren, åkt pulka till återvinningsstationen, städat i garderoben, diskat, hoppat i hoppgungan mm.
 
Skönt. Nu sover Clara och jag tänkte ta det lite lugnt här framför datorn. Kramar, 

Skönt häng

 
 
Mellan bouppteckningen och barnnattande hann vi också med en del mys, som här på bilden till exempel.
Hoho, kan säga att vi fick till det rätt bra till slut.. med tre barn som ska nattas i en mindre lägenhet. Och hej och hå.... som jag har vyssjat och vaggat. Sista dagarna gick det lättare så det var ju egentligen bara dumt att åka hem. Skulle lätt kunna hänga med ligan ett par veckor till.... 
Fast med facit i hand så gick det ju faktiskt lättare att lägga henne hemma ändå...men ändå... 
 
Fick förretsen testa på livet som ensam tvåbarnsmor också. Hihi, två små tjejer 8 månader och 1,5 år. Haha, det blev ett pusslande med sov- och mattider men det gick galant!! Härliga brudar alltså. Kul. 
 

Clara & Majken

 
 
Småkusinerna leker bättre och bättre. Åhh, vilket himmelrike att hamna bland alla dessa leksaker. Men får Majken välja så är det allra roligaste att stoppa in nappen i munnen på Clara. I och ur. Att bada tillsammans var inte heller helt fel och  jag lovar er det plaskades så våldsamt så jag blev helt blöt och min mascara rann utmed kinderna.... Haha!
HOn är så gullig med Clara. Kramar och pussar försiktigt på huvudet.

"Åhh söta lilla Claris"

 
  
 
Ja, det är vad hennes storkusin Arvid säger iallafall. Och jag är beredd att hålla med... fast jag är ju rätt partisk alltså! Och mostern tycker såklart att Arvid är rätt söt också!!! Som socker!
Här har vi fotosession på hemvägen från dagis. Innan vi upptäckte att iskälken (en sån som går runt runt) frusit fast i snön och innan Vita Bergens alla fåglar blev bortskrämda av Arvid!
 

Vardagen, maten,

Nu är vi tillbaka till vardagen. Precis hemkomna och har dragit igång ett par storkok. En variant till mig och en mosigare till Clara. Pasta alltså! Och lyxa till det med riven parmesan!

Vaggat

Dåligt bloggat de sista dagarna men är lite smått busy i storstan. Vi har det bra förutom lite trassel vid sänggåendet...
 
Vi har ätit på La Neta, hållit på med bouppteckningen, promenerat, fikat, ätit gustavs gourmet-mat, vairt på skansen, barnvaktat, busat och VAGGAT.
 
Höres
 

Laddad?

KÄnns ju sådär att man laddat inför dagen med en typ obefintlig sömn. Tummen upp för mig! Och lilla C som bökat runt! Bra.
 
 

Goddagens

Här råder total packningshysteri. Ja, ni hör ju... tågresa, barnvagn, mat, bärsele, kläder, biljetter, blöjor, strumpor, laddare, något att underhålla med, gröt, sked osv
 
Imorgon (...tidigt!!) tar jag tåget till storstan. Tänkte börja vistelsen med att äta på min nya favvorestaurang La Neta. En mexikansk restaurang väl värd ett lunchbesök!! Eller flera. För mig blir det tredje gången gillt! 
 
Det kommer också bli en hel del praktiska göromål med bouppteckningen. En massa mys med Arvid & Majken. Häng med syster och Gustav. På lördag kommer dessutom syrran och tommy hem från sin resa! 

Nyårsfin

På pantertanters vis.
 
 
 
 

RSS 2.0