Ecco

Man blir glad av shopping! Idag inhandlades ett par rejäla och fotriktiga vinterskor från Ecco. Perfekt när jag ska promenera till och från jobbet i vinterkylan. Svarta, bruna och senapsgula. Atollens färger.


Var också förbi Bauhaus och köpte flyttkartonger. Ja, inte lika upphetsande direkt men bra.

 
  
 
Slog till direkt. Passade som handen i handsken fast foten i skon... Nu är jag rustad för vintern minsann!


uppe med tuppen

Jag är inte direkt känd för att vara morgonpigg men nu jävlar har jag vaknat före väckarklockan flera dagar i streck. Och innan åtta de dagar jag är ledig...

Förändringens tid. Till årsskiftet lämnar jag lyan och flyttar in i en tvåa närmare jobbet. Nu ska det bli ett slut på detta busspendlande... byter lyan och bussen mot en större lägenhet och promenad. Som jag har tampats med denna bussåkning år ut och år in.... Och diskmaskin får jag på köpet, passar mig perfekt. No more diskberg!

Jaja, jag hoppas att jag kommer att trivas iaf. och som sagt vill man in till stan så går det ju fortfarande bussar. Men närheten till jobbet känns otroligt bra. Samt att jag får en lägenhet som kommer kännas mer som ett hem. Jag behöver inte sova i tv-rummet. En nystart.

Vad tror ni om det?

Vad folk söker på...

Någon har sökt på "meka med gräsklippare" och hamnat på min blogg....What , har jag skrivit om det liksom... Ja tydligen eller nåt åt det hållet iaf här
 

Tack o tack

Måste tacka för alla fina kommentarer jag fått den senaste tiden! Det gör mig otroligt rörd att veta att så många bryr sig. Och att höra så många av er säga att man kommer ur det. Att efter regn kommer solsken... !
Och alla kramar, de har jag samlat runt halsen. Som en värmande halsduk när kylan kommer.

Nu blir det sängen. Har spenderat kvällen med mamma. Finmiddag och Så mycket bättre...kan det bli bättre än så?

Gravsmyckning

 
 
Gravkransar, gravsmyckning, lyktor och ljus. Ja, det är mycket av den vara nu!

Halloween

 

Och halloween har vi till helgen vilket betyder att vi har fullt upp att producera buketter och planteringar som passar in i temat. Ja, jag har väl själv aldrig haft nån större nytta av helgen eller firat den speciellt mycket. ja kanske har jag en bild nånstans från en halloweenfest för länge sen.... kanske kan hitta den. Men i vilket fall som helst så idag är jag väldigt glad att helgen kommer, och alla kommande helger som all helgona, farsdag, advent, jul, nyår mm
Det känns bättre när man har fullt upp. Då kan man glömma bort vardagen för en stund. Fokusera på pumpor, tomtar och gravlyktor istället... Fan också.

 

Tjoho, nån slags catwoman för en herrans massa år sedan.... 15 kanske?! hihi, och Lina är utklädd till sportfåne!?

Foggy

Vädret är inte vidare upplyftande idag.


Den ser lite rolig ut

Den här frukostmackan som jag beställde på ett fik i Las Palmas ser lite skojig ut.

 

När saker och ting sitter fast

Jag har liksom fastnat här... Vet inte hur många gånger jag tryckt på knappen skapa inlägg, börjat skriva och sen raderat hela skiten. Ja, det är tomt. Jag sitter fast.

Men jag kan ju bjuda på en dagens bild. Ja, här sitter jag där jag sitter. Men nu ska jag få ändan ur och masa mig till badrummet.


Diska - en fröjd?!

Kom precis på att det är rätt så skönt att diska ( hihi...hör och häpna, säger hon som alltid har diskberg!). Att ha händerna fulla med hushållssysslor, att känna att livet fortfarande pågår. Grejer ska uträttas, blommor ska vattnas, posten ska hämtas... Ja, livet rullar på trots allt.

Och snart är det jul igen. Ja, det slog mig faktiskt idag att julen står och lurar bakom hörnet. Idag fick vi hem våra första snittamaryllis!

Puerto de mogan

  
  
En dag tog vi båten till Puerto de Mogan. En mysig liten by i närheten av Puerto Rico. Båtresan till och från var nog det roligaste på hela resan. På vägen dit höll syrran nästan på att dö av rädsla men vad hände på vägen hem.... Snacka om vändning...
 
Kaptenen slog sig ner bland turisterna och syrran, ja vad gör hon egentligen.... Haha, tutar och kör. Kaptenen var minsann en människa fylld av humor. Han ville köpa syrran av mig för två kameler och en diskmaskin!
Senare under resan sa han till oss passagerare att titta ut på vänster sida för att se en stor delfin varpå alla vänder sina blickar mot kusten och där står en naken man. Alla vinkar och kaptenen tutar för fulla muggar. Haha, sen ber han oss damer passa oss så vi inte får nackspärr... Ja han var helfestlig. Det ena roligheten efter den andra.

Ps. Kan även berätta att jag fick med mig syrran hem. Han fick inte köpa henne alltså! Ds

Dagsformen

Ja, nu är man tillbaka på plats igen. Har gjort den första arbetsdagen efter semestern och det känns bra. Mina kollegor har visst saknat mig ;-) Har även varit hemma hos anna & Mira på party party med traditionsenlig middag, dricka och godis.... Ja, mycket återgår till det normala. Mycket ja, men långtifrån allt.... Ja, sanningen att säga så är det mesta upp och ner för tillfället.....

Och bara för att inte spekulationerna ska bli för många och för att jag hädanefter ska kunna skriva normalt här på bloggen så måste jag ju berätta hur läget ligger till.... om inte annat så skule ni nog börja fundera förr eller senare.

Den väg jag trodde var utstakad för mig här i livet tog abdrubt slut. Som om vägen helt plötsligt försvann, ett stup eller en avgrävd sträcka. Just nu befinner jag mig därnere men hoppas innerligt att vägen kommer tillbaka. Den kommer kanske inte gå åt samma håll som innan men förhoppningsvis åt något håll iaf. Uppåt och framåt.....
Ja, Lärkan valde en annan väg. Inte samma som mig. Han tog en helt annan riktning.
Men i slutändan tror jag på ett gott slut. Jag vill tro på det och det är vad mina nära och kära säger... att allt kommer att bli bra.

Ta ingenting för givet mina vänner, ingenting för givet....

Och i med det kan jag nu dela med mig av lite bilder från resan. För det blev ju lite hastigt och lustigt min lillasyster som fick följa med. En skön semester trots allt. Skönt att komma hemmifrån även fast det inte blev som det var tänkt. Min lillasyrran är en klippa. Och för att inte tala om hennes chef som gav henne ledigt i alla hast.

 
  
 
   
  


Jag är hemma nu!

Jag måste dessvärre vända på ordspråket. Jag tycker faktiskt att det är bra hemma men ännu bättre borta!!!


So long

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig men det kan bli bra ändå. Imorgon drar jag till gran canaria så vi lär inte höras på ett tag.
Ha det bra så länge.

Förresten, om jag får möjlighet så kanske det dyker upp någon uppdatering. Ja, det vill säga om jag inte har fullt upp på stranden, eller sitter på nån mysig restaurang och äter tapas. Vi får se


Prinsessa för en natt

 
Snacka om att jag fick känna mig som en riktig prinsessa för en natt. Med sängen full av nallar, prinsessörngott, sänghimmel och fjärilar i taket. Är ju som bäddat för en god natts sömn eller hur? Här kan man glömma alla bekymmer och leva i bubblan.

Vemod

 

En våg av vemod sköljer över mig när jag skördar de sista grödorna. En råkall morgon, ett täcke av sorg sänker sig över landet... men det kan också vara ett regnmoln.... eller både och. Det spelar ingen roll. Sista skörden var det och det gör mig otroligt ledsen.

....

Snacka om bloggtorka. Önskar er en god natt!


Nya varor

Pallarna rullar in en efter en. Nya vackra saker som man vill ha hela tiden. Gäller att hålla hårt i plånboken nu...

RSS 2.0