Helgen

Jag är så glad för jag har äntligen hittat en ny jacka. Vet inte hur länge jag har letat... Det blev en kavajliknande historia. Passar till allt, klänning som kjol. Kul. Nu kan jag slänga/lägga undan den slitna manchesterjackan... Fan va skönt.

Var på stan med mamma igår. Lämnade tillbaka ett par leggings jag köpte dagen innan. Det visade sig när jag provade dom hemma att det var ett hål på låret. Inte roligt. Ännu mindre roligt då hon i kassen tittade på byxorna med en väldigt skeptisk min... ungefär som att jag använt dom och orsakat hålet själv. Knäpptyst var hon. Ok, kanske finns folk som köper kläder, använder de ute och sen lämnar tillbaka men jag tillhör verkligen inte den kategorin...  Ärligheten själv. Skulle aldrig klara av att göra så... Men om denna företeelse är vanlig så kan jag förstå att säljaren reagerar så... Vad tror ni?

Magnetröntgen gick bättre än väntat. 40 minuter blixtxtilla liggande i en 60 centimeters bred tunnel. Kan säga att det kröp i kroppen. Kontrasten gick bra, det var nog den jag var mest nervös för. Men det gick så snabbt alltihopa och jag var fastspänd med öronproppar, radio och hörselkåpor så jag märkte det knappt. Nu väntar jag bara på resultatet.


Kommentarer
Postat av: Mårten Lärka

Men du har ju visst leggings/strumpbyxor med hål i som du använder. ha ha. Det fattade väl expediten å. Tjoho. Klart hon stirrade stint. Kavaj konvalj och kavljer. Nu vill jag se bilden på mina blommor

2010-06-14 @ 18:55:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0