Shoppa loss

Medans regnet och åskan höll på som allra bäst stannade jag kvar på gallerian och shoppade. Oj, vilket bra shoppinghumör jag hade. Kom hem med både det ena och det andra. Ska visa er någon dag!

Linnen, shorts, kofta, sjal, halsband mm Kul. Man blir allt lite lycklig av shopping!


Chilla lite

 
  

Nu är jag snart ledig över helgen. Bara en dag kvar. Tänkte ta och chillalite, precis som denna ursöta groda gör. Åker till Ljusdal på fredag. På Humla visfestival. Vädret spås bli toppen så jag packar ner min bikini. Ska bland annat se Anders F Rönnblom. Längtar! 

 


...

wow, värsta sommardagen!

Midsommar i Halån 2010

  
 
 
  
  
   
 

 

 

 


Så nära fotbolls VM man kan komma

 
    

Starke Arvid och jag sparkar boll. Jag har en stor och han en liten. I bakgrunden skymtas vårt lilla dass. 


Länge sen sist

Pappa Conny har fyllt 60 bast. Det firades på Löruddens restaurang. Kan varmt rekommendera Toast Lörudden. Mumsfillibabba!

 
 


Middag på stan

Nu beger jag mig ner på stan. Middag och galej.

Hard work

Vilken härlig onsdag det blev, med sol och utejobb. Körde flera projekt samtidigt. Komoden, utestolarna och krukorna. Samt mopparna förstås. Komoden är ännu under slipning. Dom tre fina 70-tals trägårdsstolarna blev slipade och grundade. Och mina shabby-chic krukor gjorde en resa från skabbig terrakotta till lantlig kitch. Supernöjd. Avslutade så klart med en oljeblandad åktur på enpetarn (Mårten åkte Fram). En klassisk bonnbränna fick jag också till, på ryggen. Underbar dag, som genererade energi. Värmde upp i landet först med rensning och planteringar. Fjärilar och humlor och andra på vingar var också ute och jobbade järnet.

BouleKorpenfinal på boulebanan. Mamma i rött.

På begäran

På begäran. Min kavaj och mina konvaljer. Ni får dessvärre lägga huvudet på sniskan för bilderna hamnade lite som de ville... Haha, snyggt va!? Nej.Blommorna fick jag av min käreste. Han har plockat dom själv.


Helgen

Jag är så glad för jag har äntligen hittat en ny jacka. Vet inte hur länge jag har letat... Det blev en kavajliknande historia. Passar till allt, klänning som kjol. Kul. Nu kan jag slänga/lägga undan den slitna manchesterjackan... Fan va skönt.

Var på stan med mamma igår. Lämnade tillbaka ett par leggings jag köpte dagen innan. Det visade sig när jag provade dom hemma att det var ett hål på låret. Inte roligt. Ännu mindre roligt då hon i kassen tittade på byxorna med en väldigt skeptisk min... ungefär som att jag använt dom och orsakat hålet själv. Knäpptyst var hon. Ok, kanske finns folk som köper kläder, använder de ute och sen lämnar tillbaka men jag tillhör verkligen inte den kategorin...  Ärligheten själv. Skulle aldrig klara av att göra så... Men om denna företeelse är vanlig så kan jag förstå att säljaren reagerar så... Vad tror ni?

Magnetröntgen gick bättre än väntat. 40 minuter blixtxtilla liggande i en 60 centimeters bred tunnel. Kan säga att det kröp i kroppen. Kontrasten gick bra, det var nog den jag var mest nervös för. Men det gick så snabbt alltihopa och jag var fastspänd med öronproppar, radio och hörselkåpor så jag märkte det knappt. Nu väntar jag bara på resultatet.


Liljekonvalj

Sitter och gruvar mig inför morgondagens magnetröntgen huvud/nacke. Ska dit på morgonen och sen iväg på jobbet och kränga studentrosor. Denna härliga dag kommer att avslutas med en middag hos Anna & Mira.

Nu ska jag lägga mig med en sudoku. Känna doften av den liljekonvaljsbukett jag har ståendes i rummet. Njuta och sluta tänka på morgondagen.

Hörs.

Små lätta moln

Nu känns sandalen superskön! Känns som om man svävar fram. Testa själv! Bild här.

Svärmeri
Underbar kvällspromenad. Solen vaknade sent idag. Myggen också. Shit vad de verkade törstiga och många var dom längs Åvägen.

EnpetarenInte nog med att Mårten är en näspetare han har även en enpetare. Husqvarna Novolette, som moffan Johannes Lärka köpte på låt gissa tidigt 50-tal. Den har stått på stall senaste tiden. Men väcktes till liv i fredags. Och i dag tog jag mod till mig att trampa runt med hjälpmotorn. Skakigt och vingligt till en början. Men efter några varv på grusplanen fick jag kontroll över hojen. Nu vill jag ha en likadan. Finns ju i blå också. Hi hi... Finns en på Blocket ....

Highfashion or what?

När kylan smög sig på gick mora in. Hon överlämnade sin kappa till mig. Högsta modet eller ej?! Den fyller sin funktion ialla fall. Riktigt skönt blev det.Första skördenÅrets första rädisor blandades ned i myntasalladen.

Ta vara på solen
Lördag i eftermiddagssolen. Som övergick i ett brakkalas med sparris, firre, myntasallad, halloumi mm. Samt rabarberpaj så klart. Men i och med middagegn gjorde solen kväll. Det gäller att njuta medan man kan. Men man måste ju jobba också. Så inte allt torkar ut i landen. Springa det oändliga stafettloppet med vattenkannan. Dubbelt upp den här gången, hink också. Inget snålvatten.

Lärkan & moppen

ÅH, titta vad min käre Lärka drog igång ikväll. För att läsa hela hans inlägg klicka här.


Web sandal del 2

Imorgon bär det iväg till Jättendal. Ska bli spännande att se om det växer något i landen. Det är verkligen rofyllt att påta i trädgården. Alla borde få ha en trädgård...

Andra dagen med sandalen idag. Gick bättre. Kände mig inte så vimmelkantig som igår men däremot när man tar av sig skorna så känns det jättekonstigt. Ner med fötterna i de platta tygskorna.Va? Har jag ens skor på mig?!


Morsning, web sandal del 1

Glömde berätta att jag börjat använda sånna där skor med rundad sula på jobbet. Web sko. Första dagen skulle de användas en kort tid. Hade de ca 40 min. De är sköna men kändes ovant och vingligt så efteråt mådde jag nästan illa. Återstår att se hur det går idag. jag återkommer...

"KOM I BALANS MED BRA FOTARBETE
En sandal med helt unika egenskaper. Sandalen har en nykonstruerad stabil rullsula, dynamiskt stöd och Grete Waitz-innersula som dämpningsinlägg. Den rullande rörelsen i foten sätter kroppens viktbärande leder och muskelgrupper i varierad och skonsam aktivitet.

Förbättrar hållning och gångmönster

Ökar aktiviteten i vadmusklerna

Ökar aktiviteten i bakre lårmuskler

Ökar aktiviteten i sätesmusklerna

Minskar belastningen på knä- och höftleder

Stabiliserar din fot i sidled (rekommenderas vid överpronation).
Web sandal strl 36


So long!

I brist på annat...

...så bjuder jag på några slapparbilder från balkongen. TYvärr ej på mina nyplanterade blommor utan på Atollen herself. I nyfärgat och plattat hår i väntan på bättre tider...

  
  

Åh så vackert.

 


Balkonghäng

Nästa vecka är det dags för studentstress. Det är en hektisk period i blomstervärlden. Mycket kunder men inte så stora inköp. För mig är det även dags för magnetröntgen... lite prirrigt. Måtte det gå vägen.

Idag är jag ledig och planerar att hänga på balkongen med en bra bok. Har lånat Påven Johanna av min chef. Hon säger att den är kanon. Och jag håller med än så länge!!!

SommarplanerHumla vis & pop Cirkus i ljusdal. Ett stående inslag. Tredje gången gillt. Ser verkligen fram emot det!

RSS 2.0