Full rulle

Känner mig något stressad inför morgondagen. Först jobb sen buss hem. Slänga i mig lite käk och svida om inför bröllopsfest i hudik. Buss till stan sen buss till Hudik. Mårten kliver på samma buss i jättendal. Partyt ser jag fram emot men med min ängsliga personlighet så följer såklart en massa nervositet eftersom jag inte känner en enda kotte som kommer på festen.
Men för säkerhets skull så tar jag med mig mina egna kottar. Ja, i den mastodontbukett jag har gjort. Den innnehåller ju en massa kottar och näver. ( inspirerad från eurofloristmötet minsann!) Den är lovely och det passar väl en bröllopsfest om inte nåt!. Ska se om jag hinner ta en bild på den så ni får se.

God natt

Skogsmullar

Annat det här än diskberg. Ett mossberg. Inte så illa med trä-skägg heller, eller vad det heter. Nu blir det fortsatt verkstad av detta, kransar och arrangemang. Ska ju göra nåt inför Winbergs efterskottsbröllopsfest också på lördag. Får väl se vad jag hittar på. Appropå skogsmulle föresten. Mårten plockade även hem människoskräp i sin påse. Visst är det bedrövligt hur vanliga, så kallade civiliserade, för sig längs våra diken...
Satsumas by the way, is the shit.

Utmaningen

Så där ja. Härmed publiceras dagens utmaning.
Atollen gör kransar av skogens material medan Lärkan får i uppdarg att göra en reggae-låt, för ovanlighetens skull. Samtliga alster ska vara klara samtidigt. Här är resultaten i ljud och bild. Två kransar av mig och en härlig låt som heter Atollen Robot


Inspirerande

Igår var jag på Euroflorist butiksmöte. Det var väldigt inspirerande måste jag säga. Det var en skitduktig kille, (Fredrik Larsson, frilansande dekoratör och operasångare) där som visade lite arrangamang inför advent, jul och nyår. Synd att det inte var så mycket folk bara. De missade något! Var även en tjej från Serviteur där och visade lite paketinslagningar.
Nu känner jag mig riktigt sugen på julen! Fast kanske inte stressen som kommer med den.

En annan rolig sak med mötet var att jag fick träffa en fd klasskompis från floristutbildningen. Så roligt!


Mycket naturmaterial. Det gillar jag!


Pans labyrint och skräckens labyrinter

Hej hopp!

Dagarna bara rusar förbi. Sen sist så har vi klarat av vårt 5-årsjubileum i butiken. Det gick väldigt bra må jaag säga. Det mesta av våra kampanjvaror gick åt.  I helgen var jag även till Jättendal. Där blev det brakmiddag i vanlig ordning. En film, Pans labyrint och ljudbok Skräckens labyrinter uppläst av Ernst-Hugo Järegård. Hängde inte med riktigt men han har verkligen inlevelse må jag säga. Filmen var däremot kanon.

Lite romatik och kärlek.

RSS 2.0