-"Jag värdesätter dig högre än en samling kavajer som jag aldrig använder!"

Så blev vi äntligen klara med garderoberna och nu har jag en egen avdelning för mina kläder. Kan inte förstå hur mycket kläder som egentligen ryms i en garderob. Vi har rensat ut flera säckar. Nu är det så luftigt och skönt i rummet. Har dessutom rensat bort lite smågrejer och pinaler. Feng shui... kallar vi det. Fast vi inte har nån aning om hur det funkar egentligen!!! Haha... Innan vi lade oss igår plockade vi en stor blombukett för att förstärka den luftiga "feng shui-känslan". Hahah, eller som Mårten så fint uttryckte det när vi var klara: -"Jag värdesätter dig högre än en samling kavajer som jag aldrig använder!"
Wow, vilken komplimang. Jag är värd mer än några malätna kavajer. :-(Igår fick vi även i oss en middag som nästan är beredd att kallas den godaste nånsin. Grillad baconinlindad halloumi med en kvist rosmarin från vår egen örtagård. Jag säger det bara en gång till - Vilken rikedom! Grillade även majskolvar. Till det åt vi upp resterna av den hemmagjorda potatissalladen. Drack upp bag-in-boxen gjorde vi också. Samt en avslutande toppwhisky, Lagavulin. Mumma!

 
 

Idag ska vi ta det lugnt. Imorgon blir det jobb igen. Skitväder idag!

Kommentarer
Postat av: Tant Grön

Det låter som poesi i mina öron. Men han är ju musiker så kanske inte så konstigt att han kläcker en sådan kommentar, he, he.Härligt att rensa i röran, det håller jag också på med, men jag räknar inte med att gå å lägga mig med den känslan som förmedlas i ditt inlägg här, nej, nej, det är låååååååååååååångt ifrån färdigrensat. Men det är väl inte så konstigt när jag släpar hem så mycket grejjer, idag kom jag hem med ett stort träskåp, en hallmöbel, en spegel, en matta och en teservis till Gulliganerna. Aj, aj, aj, hi, hi!

Postat av: Kerstin

Härligt med lite rensade graderober spela roll om det heter feng shui eller inte. Ofta känns det kanon att få bort den gamla skiten. Fast skit och skit tyckte att det såg härligt ut med den gamla rocken. Den kan ni säkert ha roligt åt ett bra tag. Fick i alla fall mig att dra på munnen. Ska prova hallomin med bacon måste vara en höjdare.Tack för ett skratt / Kerstin

2009-07-25 @ 12:16:43
URL: http://kreativtlivsrum.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0