Om att kryssa mellan sniglar och grodor

Var ute på en uppfriskande långpromenad med mamma ikväll. Jag skulle visa henne en mysig promenadstig i skogen. Förra gången gick jag där med Mårten. Då fick hans se sitt livs (eller två för att vara exakt) första mördarsnigel. Dessvärre hade snigelpopulationen ökat dramatiskt sen sist. Mamma blev förskräckt och helt till sig. Sniglarna var nu överallt så man fick verkligen passa sina steg. Lite senare längs stigen började en massa smågrodor hoppa fram. Ännu ett riskmoment. De små söta lilla grodorna hade ju samma färg som stigen så det blev en sakta promanad på tå. Haha! ja, det var nog en rolig syn. Jag gick först och skrek till mamma: "passa dig, där är en groda! En snigel! usch! Akta!" ja, ni kan ju tänka er. Men skönt var det iaf. Var ute i en och en halv timme ungefär.

På lördag åker jag till MÅrten. Vi har stora planer på att bada. Har ju än så länge bara blivit ett snabbdopp i sommar. Så banne mig om inte vädret är bra! Då ska jag trotsbada bara för att...
Fast å andra sidan så hade det ju varit nåt slags katastrofväder i jättendal idag. Det hade tom snöat! Va? Vad är det frågan om. Mårten har bloggat om sin upplevelse. Läs här!
Så om det mot all förmodan skulle snöa så får jag nog ge mig....

Kommentarer
Postat av: Eva

Haha! De måste sett roligt ut. :)

Hoppas du får en bra helg!

2009-07-18 @ 15:41:45
URL: http://cizzibellan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0