Börjar få ångest

Åh, denna evinnerliga packning. Varför känns det som att man alltid är på väg någonstans. Man hinner ju knappt packa upp så ska man iväg igen. Ett liv på resande fot. Hit och dit!
Snart är det iaf dags för en riktig mastodontpackning.. Nämligen packningen inför Islandsresan då jag ska packa med kläder för väder som jag inte ens har kläder för. Kommer ju bli en hel del ute i naturen etc. och jag vet inte vad jag ska ha... regnar det? blåser mycket vet jag att det gör! kanske är det vår och varmt? kläder att ha på sig i lagårn? kallt? hmm....ja, vildmarkskläder och fjällrävenmänniska är inte jag direkt. Missförstå mig rätt... älskar att vara ute i naturen och så men är den typen som efter en dag är blöt om fötterna och kall om rumpan. Jag vill bara njuta av livet, praktiska saker som så är inte  min grej.

Skulle ju inte vara helt fel att investera i ordentliga kängor, stövlar och sånna vettiga saker men känns ju som att man hellre lägger pengarna på roligare saker... åhh, ska kolla om jag kan ha mammas kängor men antar att dom är lite stora. Hon har 37 eller 38 tror jag medans mina små fötter har 36. Det kanske går iaf. Med lite vilja så... Vi får se. Som jag brukar säga "det ordnar sig alltid".  Eller vad tror du, Lina?

Ska gå förbi mamma och låna resväska imorgon. Kolla på skorna också då. Hur ska jag hinna med allt denna vecka. Kommer ju att jobba en hel del också. Det blir sena kvällar.

Börjar likna resfeber det här.

Kommentarer
Postat av: lotta

Nej, det var inte tullamore!

2008-05-06 @ 13:30:52
Postat av: Lärkan

Märkligt att du har så mycket böche men inga kläder att ha till böchet./L

2008-05-07 @ 10:14:10
URL: http://www.martenlarka.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0