Oljud och klockor

Hej hej!

Nu börjar dagen lida mot sitt slut och vi har hunnit uträtta en hel del. Först och främst så vaknade jag upp klockan åtta imorse och var pigg!! Inser ni hur konstigt det låter. Atollen Rock vaknade faktiskt upp imorse utan att snooza en endaste gång. Pigg som en lärka. Det ni.
Efter frukost bar det av till Stocka där vi lämnade in två pendelur. Vilket ställe alltså. Jag som vanligtvis får spader av Mårtens väggur stod nu inne i en liten byggnad med hundratals klockor som tickade och slog.... Panik nästan. Jag vet inte om jag är konstig men så fort jag utsätts för sådant som jag finner är oljud så börjar det ila i tänderna!??
Efter klockinlämning åkte vi till cafe Måsen och drack kaffe. Sen bar det av mot harmånger där vi stannade till på erikshjälpen innan vi slutligen gick in på Ica för att handla. Gjorde inga fynd idag. Köpte bara en flaska julmust!
En redig lunch och några timmar senare ligger jag här i soffan i tv-rummet och kikar runt på bloggar och annat skojigt.
Mårten och jag var även ut i skogen och plockade lite mossa tidigare idag. Det är bra att ha. Senare ikväll ska vi äta rödbetor med något gott till men först ska jag ta och lägga mig och läsa lite. Har fortfarande inte hunnit läsa ut Lo kauppis bok men nu är jag på slutklämmen iaf. Funderar på vad jag ska läsa härnäst. Kanske blir det bitterfittan som så många talar om.
Har ni läst den? Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag har precis börjat på den, hunnit läsa ett eller två kapitel bara. Ska ta tag i den efter tentan på mån. Namnet till trots tror jag den är rätt rolig. Enligt kontakter är den värd att läsa.

2008-10-28 @ 18:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0