Söndagsgöra?!

Sitter nu hemma hos Mårten I jättendal. Är totalt proppmätt efter en redig lunch bestående av kotletter och potatis och palsternacka rostade i ugn. Till efterrätt en äppelkaka som Mårten och jag lyckades sno ihop! Med ädelvisp till.
Vi har inte gjort mycket mer än så idag. Ute är det storm och regn. Vi har legat på sängen och läst. Samt spelat Game & Watch Oil panic. Jag är inte så bra på det men det tar sig... ska se till att slå Mårten senare. Måste öva en hel del först!

Ha det bra allesammans! Vad gör ni en trist söndag som denna?

Kommentarer
Postat av: Lotta

Det är regn och storm här uppe i Umeå också! Men vi trotsade regnet och satte oss i Volvon med bulldoggen. Till tonerna av Judas Priest for vi över regnvåta asfaltsvägar tills vi nådde vägs ände som i detta fall innebär en skogsväg. Vi vandrade längs skogsstigar med en lycklig liten Clarabella skuttande intill oss. Nu har vi käkat middag, Calle har stuckit till yogan och jag går igenom lite föreläsningsanteckningar. Det blir tidig kväll för min del. Är helt uppslukad av Lars Noréns dagbokssvit. Det nästbästa man kan göra regniga dagar är att läsa. Det bästa är att se på film. Med fördel skräck.Ett tips: ska ni inte ta och plocka fram någon skräckrulle? Mårten sitter ju på ett lager sköna Dracula-rullar för sjutton gubbar!KRAM!

2008-10-05 @ 19:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0