Middagsgästen

Hej Lotta!

Fyll på krukan med orkidéjord. En sån jord med bark och grejer i. Själv brukar jag bara fortsätta vattna som vanligt, använder ej någon blomspray. Har precis märkt att jag också håller på att få nya stänglar på två av mina orkidéer. Jag tror att det är en lime och en vit.

Sen har jag en fråga till dig. Hela det här inlägget är förresten till dig. Jo, jag och mårten fortsatte diskusionen om go' kväll igår. Vi snöade in på inslaget middagsgästen, som går på fredagar. Frågan till dig är nu; Vilka fyra gäster skulle du bjuda in? Levande eller döda?!
Vi funderade lite smått också men det är otroligt svårt att välja. Jag skulle absolut vilja ha med mig willie nelson och agnes von Krusenstjerna iallafall...

Mårten ville ha med sig sin mormor, antingen cornelis eller stig dagerman, ev fassbinder men han tror inte att skulle orka med honom... haha

Ni andra som läser får gladeligen lämna sina middagsgäster i en liten kommentar!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Tack SNÄLLA för orkidétipset!

Jag ska genast försöka få tag på bark-blomjord till den!Vad KUL att ni spånat kring Middagsgästerna!! Hahaha, det gjorde Calle och jag också för ett par-tre veckor sedan! Superroligt är det!Min lista är:

Charles Bukowski

Jesus

Woody Allen

Greve DraculaCalles lista på middagsgäster:

Brian Jones

Philip Marlow

Jesus

SpindelmannenJag måste tillägga att BÅDE Calle och jag hade med Ingmar Bergman på våra inbjudningar till en början, men sedan fick han ge vika för så pass prominenta gäster som Greve Dracula och Spindelmannen. Men det var svårt att peta Bergman. Å andra sidan- tänk själv att få träffa Dracula och få känna av historiens vingslag. Blotta tanken är svindlande!Nu måste du och Mårten färdigställa era listor på middagsgäster och lägga ut dem här på bloggen!Och så tycker jag att fler ska klura på middagsgäster. Vore spännande att läsa om andras gäster!KRAM!

2008-10-28 @ 11:36:14
Postat av: Lina

Rolig men dock svår uppgift att komma på middagsgäster. Återkommer när jag funderat klart!

2008-10-28 @ 18:41:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0